Tewes Bis ma przyjemność zaprezentować najciekawsze realizacje wybranych linii produkcyjnych.

  • Cottage cheese
    • Kraj:
      Białoruś
      Produkt:
      cottage cheese
      Zdolność produkcyjna:
      5 000 kg / dobę

      Automatyczna linia do produkcji serka typu „cottage cheese”

    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      cottage cheese
      Zdolność produkcyjna:
      5 000 kg / dobę

      Automatyczna linia do produkcji cottage cheese

  • Odbiory i aparatownie
    • Kraj:
      Litwa
      Produkt:
      przyjęcie mleka
      Zdolność produkcyjna:
      150 000 litrów / godzinę

      Komplet linii i urządzeń do przyjęcia, magazynowania i obróbki mleka

  • Produkty fermentowane
    • Kraj:
      Estonia
      Produkt:
      mleko, napoje fermentowane, śmietany
      Zdolność produkcyjna:
      200 000 litrów / dobę

      W pełni automatyczna linia produkcyjna zintegrowana z systemem SCADA zakładu

    • Kraj:
      Ukraina
      Produkt:
      mleko, napoje fermentowane, śmietany, napoje dla dzieci
      Zdolność produkcyjna:
      140 000 litrów / dobę

      Automatyczna linia do produkcji fermentowanych napojów mlecznych

    • Kraj:
      Niemcy
      Produkt:
      jogurt grecki typu "zazik"
      Zdolność produkcyjna:
      48 000 kg / dobę

      Automatyczna linia do produkcji jogurtu

    Więcej realizacji
  • Serownie
    • Kraj:
      Łotwa
      Produkt:
      ser holenderski, ser rosyjski
      Zdolność produkcyjna:
      50 000 litrów / dobę

      Kompaktowa prasa do sera

    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      ser holenderski, szwajcarsko-holenderski
      Zdolność produkcyjna:
      120 000 litrów / dobę

      Automatyczna linia do produkcji serów dojrzewających

    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      ser holenderski, szwajcarsko-holenderski
      Zdolność produkcyjna:
      180 000 litrów / dobę

      Modernizacja linii do produkcji sera

    Więcej realizacji
  • Sery miękkie
    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      mozzarella
      Zdolność produkcyjna:
      50 000 litrów / dobę

      Linia do produkcji sera mozzarella

  • Twarożkarnie
    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      twaróg formowany
      Zdolność produkcyjna:
      8 000 kg / dobę

      Kolumna formująco-prasująca do twarogu

    • Kraj:
      Białoruś
      Produkt:
      twaróg klasyczny
      Zdolność produkcyjna:
      20 000 kg / dobę

      W pełni zautomatyzowana linia do produkcji twarogu klasycznego

    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      twaróg formowany, twaróg typu "krajanka"
      Zdolność produkcyjna:
      4 500 kg / dobę

      Automatyczna wieloasortymentowa linia do produkcji twarogu

    • Kraj:
      Rosja
      Produkt:
      twaróg sypki i klasyczny
      Zdolność produkcyjna:
      4 500 kg/dobę

      Kompaktowa linia do produkcji twarogu sypkiego i klasycznego

    • Kraj:
      Rumunia
      Produkt:
      twaróg formowany, twaróg w kubeczkach ze śmietaną
      Zdolność produkcyjna:
      4 500 kg/dobę

      Wieloasortymentowa linia do twarogu

    • Kraj:
      Białoruś
      Produkt:
      twaróg sypki i klasyczny
      Zdolność produkcyjna:
      6 500 kg / dobę

      Linia do produkcji twarogu sypkiego i klasycznego

    • Kraj:
      Polska
      Produkt:
      twaróg formowany
      Zdolność produkcyjna:
      3 000 kg / dobę

      Linia do produkcji twarogu formowanego stałowagowego

    • Kraj:
      Rosja
      Produkt:
      twaróg sypki i klasyczny
      Zdolność produkcyjna:
      6 000 kg / dobę

      W pełni zautomatyzowana linia do produkcji twarogu sypkiego i klasycznego

    Więcej realizacji